Peugeot Classic DK er en uafhængig klub for alle med interesse for klassiske og historiske køretøjer fra Peugeot.

Peugeot Classic DK er uafhængig af kommercielle interesser og er en non-profit organisation. Medlemskontingent går udelukkende til dækning af udgifter i forbindelse med udgivelse af nyhedsbrev samt administration.Hvad vil Peugeot Classic DK

Peugeot Classic DK blev etableret i efteråret 1996, med det formål at fremme interessen for- og bevaringen af - ældre og specielle køretøjer fra Peugeot.

Vi ønsker at skabe en positiv stemning omkring klassiske køretøjer i almindelighed og klassiske køretøjer fra Peugeot i særdeleshed. Det vil vi realisere ved at synliggøre og promovere os i en positiv ånd, blandt andet ved at afholde en række løb og arrangementer samt koordinere fælles deltagelse i et par af de årlige træf. Endvidere har vi til opgave at hjælpe medlemmerne med fremskaffelse af reservedele samt assistere med råd og vejledning i forbindelse med restaureringsopgaver og lignnende. Vi tilstræber samtidig at holde kontakt med reservedelsleverandører og udenlandske klubber. Peugeot Classic DK holder styr på klassikerne

Udover at være en samlende faktor, er det tillige vores hensigt at føre tilsyn med hvilke Peugeot klassikere der er i Danmark og hvem der ejer dem - også selvom det ikke er medlemmer af klubben. Selvom omfanget er begrænset er det alligevel ikke en nem opgave. Vi forsøger at kombinere de oplysninger vi kan få fra forskellige sider for på den måde at optimere vores kortlægning . Alligevel er der mange Peugeot klassikere rundt omkring i landet, som vi måske har hørt om, men ikke kender konkret. Endvidere er der en stor gruppe Peugeot Classic ejere, som ikke betragter sig selv som liebhavere, da de anvender deres Peugeot klassikere som almindelig brugsbil. 
 Hvordan bliver du medlem ?

Hvis du er interesseret i at blive medlem af Peugeot Classic DK, skal du kontakte klubben via "Kontakt os" samt indsætte et årskontingent på kr. 150.- på konto 6610-2884974.
Når du er medlem af Peugeot Classic DK modtager du vores nyhedsbreve og kan deltage i alle vores egne arrangementer.
 


 

 

Om Peugeot Classic DK
Klassikere i DK
Reservedele
Links
Peugeot Classic DKNyhederFacts Kontakt os
Peugeot Classic DK - klub for danske Peugeot Classic ejere All Rights Reserved...